Неділя, 28 квітня 2024 21:42

Віват психологія!

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

    Із 22 по 26 квітня в ліцеї проходив Тиждень психології. За цей період учні встигли поринути у світ цікавої та глибокої науки: прокачали свої психічні пізнавальні процеси, удосконалили soft skills, апробували ниткографію, насолодилися ароматом психологічної кав'ярні, узяли участь у психологічній вікторині. Педагоги змогли віднайти ресурс під час захоплюючої роботи з психологічною колодою метофоричних асоціативних карток "Джерело". 

   Усі проведені психологом ліцею Світланою Солдатенко заходи були спрямовані на підвищення психологічної культури учасників освітнього процесу, сприянню їхньому самоаналізу, саморозвитку та самовдосконаленню. 

   Традиційно до Всеукраїнського дня психолога було випущено газету "Психологія і Я" та оформлено тематичний стенд, за допомогою яких кожен охочий міг збагатити свій психологічний багаж знань.

   Змогли долучитися до участі в заходах, організованих психологічною службою ліцею, і студенти-практиканти спеціальності 053 "Психологія", а також самостійно провести психологічну вікторину для ліцеїстів. 

    Тож нехай живе психологія!!! 

Світлана Солдатенко, психолог ліцею

Прочитано 48 разів
Web Analytics
monarchy-univalent