Середа, 03 квітня 2024 05:42

Олімпіада – це не лише про змагання, а й про дружбу!

Оцініть матеріал!
(8 голосів)

   З 22 по 27 березня 2024 року на Буковині в місті Чернівці відбувся IV етап 58 Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Понад 100 юних хіміків-школярів з 22 областей України приїхали продемонструвати свої вміння та знання.  Вітаємо наших ліцеїсток, котрі представляли Чернігівську  область на всеукраїнському рівні: Рубель Домініку та Литовченко Богдану, які отримали корисний досвід та позитивні емоції на змаганнях найвищого етапу в Україні!

    Олімпіада – це не лише про змагання, а й про дружбу! Для учасників  олімпіади  було організовано цікаві екскурсії, вони  мали змогу відвідати визначні місця і прогулятися затишними вуличками міста-господаря змагань.
Богдана  і Домініка  побували в неймовірно гарному Чернівецькому національному університеті, центрі культури «Вернісаж», на театральній площі, послухали легенду про назву міста, прогулялися парком ім. Тараса Шевченка та відвідали ще багато інших не менш захопливих  місць.

   Всеукраїнська олімпіада – важливий етап для юних хіміків, які під час змагань мали змогу продемонструвати свої знання, уміння та креативний підхід до розв’язання хімічних завдань. Бажаємо учасницям подальших успіхів на теренах науки!

 

Наталія Мазур, учитель ліцею

Прочитано 98 разів
Web Analytics
monarchy-univalent