П'ятниця, 22 березня 2024 20:30

З Україною в серці

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

«Вітчизна - це не хтось і десь. Я - теж Вітчизна» (І. Світличний). Сьогодні в стінах ліцею було проведено пізнавально-патріотичну гру "З Україною в серці", аби не на словах, а на ділі показати силу українського розуму й душі. Почався захід із вдячності Захисникам та Захисницям, а також вшанування полеглих  Героїв України.    

Під час гри кожен із присутніх зміг проявити свою любов до Батьківщини, продемонструвати  блискучі знання культурної спадщини України та ще раз переконатися, що ми, українці, - нація незламних і нескорених. Об'єднавшись у команди "Українська сила", "Волелюбні серця", "Український колорит" та "Енергія нації", ліцеїсти крок за кроком виконували різні завдання. Учасники перевіряли свої знання про видатних українських постатей, вправлялися у володінні рідною мовою, вгадували представників сучасної естради та їхні композиції, проявляли творчість, кмітливість і злагодженість командної роботи під час конкурсу пантоміми. Фінальна пісня "Я - Україна" Ірини Коваленко зачепила найбільш трепетні струни душі. Протягом гри за роботою учасників пильно слідкувало компетентне журі.    

Неймовірні емоції, запал, енергія, патріотичний дух - ось чим був сповнений сьогоднішній захід.  Учасники команд отримали Подяки й солодкі подарунки від Піклувальної ради ліцею.    

«Ми є. Були. І будем ми! Й Вітчизна наша з нами!» (І. Багряний). Сьогодні ліцеїсти переконалися, що  українська нація – найрозумніша, найкмітливіша та найнеймовірніша у всьому світі. Пізнавально-патріотична гра "З Україною в серці!" ще на крок наблизила нас до перемоги, адже об’єднала всіх щирою любов’ю до Батьківщини. Тож, МРІЄМО! ДІЄМО! ДОСЯГАЄМО й обов’язково ПЕРЕМАГАЄМО!

Світлана Солдатенко, психолог ліцею, класний керівник 1 лінгвістичного класу

Прочитано 56 разів
Web Analytics
monarchy-univalent