Четвер, 14 березня 2024 21:21

У колі однодумців

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

13-те число? Не проблема, якщо ти психолог і маєш намір зробити щось хороше й корисне. Тож 13 березня 2024 року психологічною службою ліцею було організовано майстер-клас "Використання інтерактиву в умовах дистанційного навчання" для практичних психологів ЗЗСО Ніжина.   

У STEM-лабораторії ліцею психолог Світлана Володимирівна Солдатенко організувала уявний віртуальний клас та продемонструвала присутнім елементи психологічних занять із дітьми й педагогами. Взаємодія відбувалася за допомогою онлайн-сервісу Google Meet. Спочатку психолог розказала про можливості цього сервісу, а далі продемонструвала на практиці різні форми інтерактивів в онлайн-форматі.     

Наступною частиною майстер-класу було ознайомлення присутніх із освітньою платформою "Уміти", яка містить потужну базу онлайн-інструментів. Одним із таких є Learning Apps. Світлана Володимирівна продемонструвала власний кейс інтерактивних психологічних вправ, створених нею в цьому програмному забезпеченні. Усі присутні змогли апробувати вправи й побачити, як саме вони створюються.   

На завершення психологи могли сісти за комп'ютери та апробувати підібрані для них психологічні ігри: "Життя без ілюзій" (профілактика насильства, аб'юзу), "Шукаєш роботу - можеш потрапити в тенета работоргівців" (профілактика торгівлі людьми, рабства), "НЕпідкупність" (профілактика корупції).   

Завершилася зустріч рефлексією учасників, які поділилися своїми враженнями від участі в майстер-класі, позитивними емоціями, вдячністю та найкращими побажаннями організаторам заходу.    Сьогоднішній день зібрав спільноту тих, хто обрав шлях допомоги іншим. А, як відомо, ефективно допомагати можна тоді, коли ти сам перебуваєш у ресурсі. Тож нехай цей майстер-клас стане інформативним і ресурсним заходом для всіх психологів і  гостей!

Світлана Солдатенко, психолог ліцею

Прочитано 53 разів
Web Analytics
monarchy-univalent