Четвер, 14 березня 2024 10:43

МОВА і  STEM очима ліцеїстів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Природничі науки (Science), технології (Technology), інженерія (Engineering) та математика (Mathematics) – саме ці поняття лежать в основі особливого напряму навчання – STEM. Здавалося б, як поряд із природничими й точними галузями знань може поєднатися мова? Пошук відповіді на це питання спонукав до плідної, творчої, креативної, дослідницької роботи наших ліцеїстів, які втілили своє бачення гармонії STEM та МОВИ в неймовірно цікавих проєктах, кожен із яких заслуговує на особливу увагу!

Музика й література в панорамі тонкого відчуття рідної мови знайшли своє відображення в словесно-інструментальній замальовці «Із книги в музику крізь віки…», яку створила учениця 2 курсу математичного А класу Вероніка Рашко.

Цей проєкт не просто надихає й окриляє, а вкотре змушує пишатися нашою багатою літературною спадщиною, яка може існувати не лише на папері, але й звучати особливими нотами, мотивувати йти вперед, ніколи не здаватися, а знову й знову доводити всім, що УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД – НАЦІЯ НЕСКОРЕНИХ!

Марина БУРЛЬОВА, учитель української мови

Прочитано 36 разів
Web Analytics
monarchy-univalent