Четвер, 01 лютого 2024 19:23

Мрію! Дію! Досягаю!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Ліцей - це простір безмежних можливостей, мотивації, задоволення, підтримки й вибухових емоцій. У цьому вкотре змогли переконатися дев'ятикласники, які завітали до ліцейської родини на зустріч "Мрію! Дію! Досягаю!".

У теплій, дружній атмосфері усі присутні переглянули фільм, присвячений 30-річчю ліцею, де побачили шлях, яким щодня рухаються всі, хто переступив поріг нашого закладу, - ВПЕРЕД і ВГОРУ! Та разом із психологом Світланою Солдатенко змогли ПОМРІЯТИ й уявити, що раптом стали ліцеїстами, просто обравши профіль, на якому хотіли б навчатися. Зробивши вибір, дев'ятикласники почали ДІЯТИ й відкривати для себе родзинки кожного профілю, про які дізналися від Надії Шеплякової.

Формулу МРІЮ+ДІЮ = ДОСЯГАЮ розкрили наші математики та Марина Бурльова, поділившись з майбутніми вступниками секретами успіху, до яких мотивував та спрямував ліцей.

Зустріч завершилася щирими "вогниками" добра та впевненими словами: "На нас чекає шлях до перемоги!" Таким він був, є і буде для кожного, хто стане частиною ліцейської родини!

Марина БУРЛЬОВА, Світлана СОЛДАТЕНКО, Надія ШЕПЛЯКОВА, класні керівники 2 курсу математичного А, 1 курсу історичного та лінгвістичного класів

Прочитано 49 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent