• Головна
  • Новини
  • Новини
  • Навчання комунікативної компетенції як головний пріоритет роботи вчителя англійської мови
Субота, 27 січня 2024 20:24

Навчання комунікативної компетенції як головний пріоритет роботи вчителя англійської мови

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

   26 січня у стінах Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при НДУ ім. М. Гоголя відбувся тренінг з англійської мови під назвою "Навчання комунікативної компетенції як головний пріоритет роботи вчителя англійської мови". Захід був проведений вчителями англійської мови - Світланою Афанасовою та Надією Шепляковою.    

Комунікативна компетенція є однією з найважливіших у навчанні учнів іноземної мови. Процес формування комунікативної компетенції є складним завданням для вчителя англійської мови . Тому вчителі ліцею вдало продемонстрували прийоми та методи навчання спілкуванню.   

Під час тренінгу педагоги ознайомили присутніх гостей з особливостями навчання учнів комунікативних навичок, якими вони повинні оволодіти для вільного спілкування мовою.   

Говоріння - ключ до успіху в будь-якій сфері діяльності. Саме тому більша частина тренінгу була присвячена обговоренню труднощів, які виникають під час оволодіння  іноземною мовою в цілому та шляхів подолання цих перешкод.    

Присутні гості поринули в іншомовну атмосферу , обговорили найбільші виклики пов'язані з навчанням говоріння та знайшли шляхи подолання мовних бар'єрів у здобувачів освіти.   Зустріч була продуктивною, змістовною та залишила приємні враження. Усі  присутні змогли отримати безцінний досвід та задоволення від спілкування.

вчителі англійської мови Орленко Наталія та Філь Ганна

 

Прочитано 54 разів
Web Analytics
monarchy-univalent