Субота, 28 жовтня 2023 22:53

Патріотичний перфоманс «Я в серці маю те, що не вмирає!»

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Сила, незламність, міць, упевненість... Сьогодні ці слова не просто характеризують українців, а живуть у серці, у душі кожного. З Україною в серці ми сьогодні навчаємось! З Україною в серці працюємо! З Україною в серці співаємо, пишемо вірші! З Україною в серці допомагаємо! З Україною в серці віримо в наших Захисників і наближаємо ПЕРЕМОГУ! Це постійно доводять і ліцеїсти. До Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек учні Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при НДУ імені Миколи Гоголя створили патріотичний перфоманс «Я в серці маю те, що не вмирає!»

З упевненістю у світле майбутнє учні 2 курсу математичного А класу показали, що «Їх серце зайняте, бо воно належить Україні»! Учні 2 курсу природничого класу рішуче наголосили "Це наша земля!", учні 1 курсу історичного класу підтвердили, що доки б'ється українське серце  «...прапори рідні в кривавих боях ніколи не вкрити ганьбою!"

У кожному слові, русі, мелодії, відчуттях молоде покоління укотре довело, що Україна - це держава нескорених, бо у їх серцях живе "...те, що не вмирає!"

Тетяна ДАНИШ, бібліотекар

 

Прочитано 320 разів
Web Analytics
monarchy-univalent