П'ятниця, 27 жовтня 2023 06:46

Щасливі люди читають книжки і п'ють каву...

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Осінній дощовий день... Канікули...Саме час, коли хочеться взяти до рук цікаву книжку й за чашечкою кави відчути прекрасне. Така атмосфера панувала в літературній кав'ярні математиків А. "Щасливі люди читають книжки і п'ють каву..." - під таким гаслом у затишній 11 аудиторії ліцею математики, які звикли працювати з числами, вирішувати складні задачі, торкнулися художнього, літературного слова. З їх вуст линули рядки про кохання Василя Симоненка. Глибокий ліризм та жіноча сила прозвучали у віршах Ліни Костенко, Лесі Українки, а стійкість та упевненість - у поезії Сергія Жадана. Неймовірна чоловіча чуттєвість та відвертість вразила присутніх в авторському вірші Горового Владислава.

У теплій атмосфері літературної кав'ярні учні розкрили свій внутрішній світ, погляди, переконання через сюжет улюбленої книги, на сторінках якої змогли знайти себе.

"Найголовнішого очима не побачиш: його можна відчути лише серцем" - саме такими словами з відомої повісті-казки "Маленький принц" Антуана де Сент-Екзюпері завершилася зустріч, яка подарувала неймовірні емоції, посмішки та гарний настрій.

Марина БУРЛЬОВА, класний керівник учнів 2 курсу математичного А класу

Прочитано 50 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent