П'ятниця, 27 жовтня 2023 06:23

Єдиний фронт

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Символічним цьогоріч був перший день жовтня – в Україні відзначали День працівників освіти та День захисників та захисниць України. З нагоди свого професійного свята колектив працівників Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при НДУ ім. М. Гоголя провів благодійну акцію – збір коштів для ЗСУ. Напередодні свята гроші були передані волонтерському фонду «Зграя вовченят», і використані Наталією Забілою та Костянтином Смалієм на першочергові потреби наших військових.

Далі акцію «Єдиний фронт» підтримали учні ліцею. За ініціативи новообраного президента Тринчука Дмитра та ліцейського парламенту (і, зрозуміло, за сприяння батьків) була проведена одноденна благодійна акція зі збору коштів на потреби фронту. Від імені усіх ліцеїстів зібрані кошти Дмитро Тринчук та Юлія Чайка на початку канікул передали ГО «ЧАС ДЛЯ НАС»: голова об’єднання Ганна Б'янка долучила їх на ремонт автомобіля штурмовій роті запорізького напрямку.

https://www.facebook.com/100001320148721/videos/286396594316818/

Ці донати – наш маленький внесок у нашу велику перемогу. Така ліцейська благодійна ініціатива під гаслом «Об’єднуємось в єдиний фронт заради перемоги!» – усвідомлення й доказ сили згуртованості.

Прочитано 51 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent