Середа, 25 жовтня 2023 13:42

"Лінгвістичний затишок"

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

За вікном мокро й холодно, а в лінгвістичній родині тепло! Після вчорашнього плідного волонтерства в Благодійному фонді «ЗГРАЯ ВОВЧЕНЯТ» сьогодні зустріч учнів І курсу лінгвістичного класу відбулася вже у стінах рідного ліцею. За чашечкою теплого чаю, зі смаколиками й жартами лінгвісти створили по-справжньому родинну атмосферу. Спочатку поринули в дитинство: відгадували, хто з їхніх однокласників зображений на тій чи іншій дитячій світлині, пригадували безліч дитячих історій.

Щирий сміх, багато відкриттів про кожного з присутніх стали запорукою створення гарного настрою та ще більшої згуртованості. Не була сьогодні зайвою й гра-руханка, що дала змогу переключити увагу, перезавантажитися й подарувала ліцеїстам багато позитивних емоцій. А далі відбувався суцільний релакс: учні створювали неповторні малюнки за допомогою фарби й ниток. На це варто подивитися, це варто спробувати!

Море позитиву й океан любові один до одного - саме те, що потрібно, аби в похмуру погоду створити свято для душі. Дякую всім і кожному за цю чудову мить життя!!! Цінуйте один одного, цінуйте зустрічі, цінуйте час!

Світлана Солдатенко, класний керівник 1 курсу лінгвістичного класу

 

 

Прочитано 61 разів
Web Analytics
monarchy-univalent