Вівторок, 27 червня 2023 21:03

Про все важливе за 2022-23 н.р.

Оцініть матеріал!
(4 голосів)

Ось і завершився ще один навчальний рік. І, звісно, прийнято обов’язково  підбивати підсумки діяльності. 27 червня директор ліцею Світлана Алєксєєнко  звітувала перед широким представництвом –  колегами, батьками, учнями –  про роботу за 2022-2023 н.р. У виступі керівник  проаналізувала складові функціонування  закладу: йшлося про успіхи в навчальних і творчих конкурсах,  про постійну співпрацю з  батьківською громадськістю, про підготовку до НМТ,  про ремонт укриття, про  виконання  виховних заходів Річного плану, про…  про все важливе! (звіт додається). Присутнім було надано фінансова звітністю (розміщена на сайті ліцею). Світлана Геннадіївна привітала наукових керівників, вихованці яких  стали призерами та учасниками ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН: Н.Ф. Литовченко, Т. М. Шовкун, Б.Ю. Кедрова, В.М. Закалюжного, О.М. Петрик. Нагороду від Піклувальної ради отримала Катя Боришкевич – переможниця  ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН. Директор подякувала усім учасникам освітнього процесу за плідну співпрацю.

На заході голова Піклувальної ради ліцею Світлана Сутула проінформувала присутніх про основні напрямки діяльності батьківського активу, запевнила в батьківській підтримці  ініціатив педагогів та учнів.

На останок зустрічі з дитячою щирістю поділились власними враженнями про   цьогорічне ліцейське життя  Катя Боришкевич (про наукові напрацювання), Дарина Ігнатенко (про успіхи в конкурсах), Катя Тригуб (про творчі доробки й громадські активності).

Одноголосно учасники зібрання визнали роботу директора за звітний період задовільною.

Усім гарного відпочинку влітку і наснаги в новому –  хочемо вірити мирному! – навчальному році!

ЗДНВР Марина СЕМЕНОВА

Прочитано 334 разів
Web Analytics
monarchy-univalent