Середа, 12 жовтня 2022 21:10

Патріотичний інтерактив «Нескорені»

Оцініть матеріал!
(5 голосів)

Напередодні Дня захисників та захисниць для учнів 2 курсу лінгвістичного класу, які стоять на захисті освітнього фронту, було проведено тематичну годину спілкування.

Спочатку ліцеїсти міркували, чому саме 14 жовтня, у свято Покрови Богородиці, ми вітаємо наших захисників і захисниць. Згадали і про День Козацтва, який припадає на цю ж дату.

Патріотичний інтерактив складався з декількох етапів. На першому з них учні вгадували історичні пам’ятки,  які є творінням  духовної культури українців.

Другий етап був присвячений душі українського народу – пісні, яка супроводжує нас у різні моменти життя, надихає та заспокоює.

«Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову». (Л. Костенко) На третьому етапі лінгвісти проявили себе як справжні знавці та захисники своєї рідної української мови.

Четвертий етап був пов'язаний із гумором, завдяки якому наші українці переживають найважчі часи.

А завершився патріотичний інтерактив демонстрацією господарських умінь дівчат та хлопців, адже українці – найпрацьовитіша нація!

Сьогодні наше молоде покоління продемонструвало свої знання, свою любов до неньки-України та патріотичний дух, який ніколи і нікому не скорити!

Наприкінці години спілкування хвилиною мовчання було вшановано пам'ять усіх захисників та захисниць нашої Батьківщини.

Слава Україні! Героям слава!

Солдатенко Світлана,

класний керівник 2 курсу

лінгвістичного класу

Прочитано 83 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent