Субота, 21 травня 2022 11:25

Генетичний код нації

Оцініть матеріал!
(4 голосів)

Слова, які для кожного українця сьогодні є уособленням сили духу, міцності, волі та єдності, стали символічними й для учнів 2 курсу історичного класу. Під час години спілкування, присвяченій обговоренню державних цінностей, ліцеїсти вибудовували генетичний код нації, якою сьогодні захоплюється весь світ.

Учні з теплотою в серці, відданістю і гордістю говорили про важливість символів Української держави: Прапору, Гімну, Герба, Мови, Вишиванки. У сорочках, вишитих різними орнаментами та візерунками, говорила душа нації, її майбутнє.

Через війну дехто з дітей змушений перебувати за кордоном, але їх серце, зігріте вишитим візерунком, б’ється зі своєю Батьківщиною. Вони, як історики, справжні патріоти, які з юних років уже будують плани на майбутнє у своїй країні, бажають навчатися у своїй країні, жити у своїй країні й берегти її землю, кордони та культуру. Кожен з них усвідомлює ціну, яку доводилось і доводиться платити Україні за свободу та незалежність!

Пишаюся своїми учнями! Ви гідні громадяни! Ви ті, хто змусить серце нашої держави знову битися, жити й дихати на повні груди!

М.С.Бурльова, класний керівник учнів 2 курсу історичного класу

Прочитано 257 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent