Вівторок, 09 листопада 2021 20:53

STEM - мультивікторина

Оцініть матеріал!
(5 голосів)

9 листопада в ліцеї відбулося інтелектуальне змагання – фізична STEM- вікторина, в якій взяли участь учні І та ІІ природничих класів.

Вікторина складалася з трьох етапів: спочатку команди-учасники змагалися в розв’язуванні якісних фізичних задач та поясненні природних явищ, потім давали обгрунтування результатів цікавих фізичних дослідів. Більшість задач мали комплексний характер і для успішного розв’язання вимагали знань не лише з фізики, а й з хімії та біології. Якщо перші два етапи були традиційними для вікторин, то третій етап став для учасників змагання неочікуваним і найцікавішим: учні переглянувши фрагменти мультиплікаційних фільмів, мали виявити в них фізичні помилки, обумовлені тим що автори сценаріїв та художники не розуміють законів природи.

Під час вікторини члени команд мали можливість висувати власні ідеї та обговорювати їх в групах, обираючи оптимальний варіант відповідей.

Незважаючи на невелику перевагу другокурсників, авторитетне журіприйшло до висновку, що перемогу в змаганні слід поділити між обома командами, оскільки головним результатом вікторини стали пізнавальна та дружня атмосфера заходу, позитивні емоції і, відповідно, чудовий настрій учасників.

Закалюжний В. М.

Прочитано 315 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent