Субота, 18 вересня 2021 17:02

Стильно, красиво, зручно!

Оцініть матеріал!
(9 голосів)

Цей тиждень у ліцеї завершився акцією «Моє обличчя – обличчя ліцею», мета якої вкотре акцентувати увагу на необхідності дотримання ділового стилю одягу, вихованні естетичного смаку, культури одягу.

До акції долучились усі класи. Кожен колектив мав можливість створити СВІЙ СТИЛЬНИЙ ОБРАЗ, додавши на власний смак до основ ділового стилю елементи, що підкреслять ідею, красу, зручність, креативність.

Акцію разом з педагогом-організатором Ганною Юріївною Філь провела творча група ліцеїстів у складі: Кресан Софія (ІІ природничий), Серпалова Руслана (ІІ історичний), Гриценко Вікторія (ІІ лінгвістичний), Вертелецький Дмитрій (ІІ математичний А), Прищепа Олександра (ІІ математичний Б), Беспалий Роман (І природничий), Свирид Валерія (І історичний), Коваленко Домініка (І лінгвістичний), Немченко Аліна (І математичний ). Висвітлення даної події на нашій сторінці в Інстаграм забезпечили   Боровик Артур, Коваленко Домініка та Логунова Валерія.

Кожен клас був оригінальним!

У підсумку організатори визначили учасникам номінації:

І курс історичний – «Оригінальність»

І курс лінгвістичний – «Винахідливість»

І курс математичний – «Класичність»

І курс природничий – «Харизматичність»

ІІ курс історичний – «Відчуття стилю»

ІІ курс лінгвістичний – «Елегантність»

ІІ курс математичний А – «Суперділові»

ІІ курс математичний Б – «Універсальність»

ІІ курс природничий – «Позитив»

Дякуємо ліцеїстам та класним керівникам за стовідсоткову участь в акції, яка довела, що ліцейський дрес-код – це стильно, красиво, зручно.

                                                                                       ЗДНВР М.В. Семенова

Прочитано 920 разів
Web Analytics
monarchy-univalent