• Головна

Ліцей – кращий навчальний заклад міста!

Ніжину пощастило! У нас є подружжя Копиць – Анатолій Олександрович та Наталія Миколаївна. Ці підприємці відомі як виробники м’якої іграшки і… меценати. Погодьтеся, не кожне місто може похизуватися, що в них є люди, які безкорисливо підтримують розвиток освіти й культури. А ми можемо! У нас є такі покровителі. Вони ось уже 4 роки поспіль опікуються юними талантами, дарують ніжинцям свято інтелекту та краси. 

 

Цього року наш ліцей мав особливу приємність. Ми були нагороджені в номінації«Кращий навчальний заклад міста». А вітав нас народний депутат України Олександр Кодола, який теж постійно підтримує обдаровану молодь нашого міста та дбає про майбутнє нашої країни.Надзвичайно почесно було почути з вуст пана Олександра слова, що наш ліцей є справжнім брендом в освіті. 

На церемонії «Талант року» були відзначні такі наші учні:

Алєксєєнко Катерина (номінація «Гуманітарні науки»);

Потьомкіна Олена (номінація «Гуманітарні науки»);

Кухновець Кирило (номінація «Фізична культура»);

Грек Валерія (номінація «Точні й природничі науки»);

Томек Ярослав (номінація «Учнівський проект», Бронзовий диплом);

Самойло Володимир (номінація «Творчість», Бронзовий диплом).

Отримали нагороди й учителі: Кузьменко Ганна Павлівна, Осталецька Юлія Петрівна, КлункоРоксолана Юріївна, Желіба Олександр Володимирович, Бузюн Альона Олегівна.

Але всі наші досягнення можливі лише завдяки нашим учням. Це вони, талановиті й розумні, працьовиті й старанні, відповідальні й успішні, дарують нам наснагу працювати краще й краще. 

Дякую Вам, наші випускники й ліцеїсти! Ви наша гордість!

З шаною та любов’ю до ліцею 

Людмила Коткова

Web Analytics
monarchy-univalent