Четвер, 03 жовтня 2024 05:10

Everywhere at home with English!

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

«Я повинен пізнати світ і себе, я потребую життєвих експериментів. Я хочу приміряти до себе і ту роль, і цю, хочу зазнати неймовірного, хочу перевірити відоме. Мені потрібні труднощі і помилки», - так визначив В. Леві алгоритм розвитку успішної та досконалої особистості.

Із метою підвищення інтересу до вивчення англійської мови в нашому навчальному закладі 02 жовтня 2024 року відбувся захід для 9-класників міста «Everywhere at home with English!». Було проведено багато різноманітних виступів, конкурсів, які мали на меті удосконалення знань, умінь і навичок, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції здобувачів освіти, розвиток їхніх творчих здібностей, а також сприяли формуванню вміння концентрувати увагу, розвивали їх творчі здібності, а також формували вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. Діти підійшли до виконання завдань нестандартно, творчо та оригінально.

Вихованці ліцею наполегливо вивчають англійську мову, тому  спілкуються між собою, розуміють один одного, заохочують своїх друзів до вивчення мови. Ведучі активно співпрацювали з гостями заходу. Учнівський колектив, а саме 2 курсу лінгвістичного, історичного, математичного та 1 курсу природничого, лінгвістичного класів узяли активну участь в організації та проведення свята.

Учителі іноземної мови постійно популяризують вивчення англійської, ініціюють та проводять цікаві творчі, інтелектуальні та культурні заходи, тож завжди раді зустрічам із ініціативною та креативною молоддю. Чекаємо нових зустрічей!!!

Віталіна Негода, учитель англійської мови

Прочитано 98 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent