Вівторок, 03 вересня 2024 18:46

Перший урок для перших лінгвістів

Оцініть матеріал!
(5 голосів)

Новий навчальний рік розпочався для лінгвістів-першокурсників у стінах затишної аудиторії Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при НДУ ім. М. Гоголя. Юним ліцеїстам не вдалося приховати любов та шану до рідної неньки України. Скільки епітетів вони готові були називати, щоб створити хмару слів навколо уквітчаної країни! Швидко й вдало розшифрували приховані символи України та склали пазл із їх значеннями.

В моєму класі зростають патріоти! Діти знають про події Іловайського котла та відчувають вдячність всім захисникам та захисниця, які виборюють нашу свободу ціною власного життя. Вони від щирого серця створили соняшникове поле в знак великої поваги до полеглих героїв та героїнь. Про ці речі складно говорити (особливо з дітьми), але ми знаємо, якими стежками нашого міста варто прогулятися, щоб зрозуміти втрати нашої країни. Зі стіни ліцею на нас завжди будуть дивитися щирі очі Ярослава Бичука, Данила Конончука, Нікіти Забіли та Максима Рибецького. Хлопці назавжди в строю! Герої мають жити вічно! Наш обов’язок проносити пам’ять про них крізь покоління всіх ліцеїстів.

А ще наш обов’язок жити й міцно тримати тил! Тому як би складно не було на серці, та ми впевнено крокуємо в новий навчальний рік! Нехай він буде цікавим, успішним, насичений позитивними новинами! З Днем знань, мої любі лінгвісти!

Юлія Осталецька, класний керівник І курсу лінгвістичного класу

Прочитано 247 разів
Web Analytics
monarchy-univalent