Понеділок, 02 вересня 2024 19:43

Перемагає той, хто пам'ятає

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

У цей теплий вересневий день на перший урок 2024-2025 навчального року зібралося молоде покоління переможців - тих, хто старанно тримає освітній фронт, цінує й пам'ятає, завдяки кому має можливість здобувати освіту, спілкуватися, відпочивати.

Сьогодні учні 2 курсу лінгвістичного класу разом із класним керівником і практичним психологом Світланою Солдатенко почали спілкування з ушанування пам'яті Захисників-ліцеїстів та всіх Захисників і Захисниць України. Подякували всім оборонцям, які нині стоять на захисті Батьківщини. Далі згадували буремні події 2013- 2014 року... Аналізували матеріали Інституту національної пам'яті, робили дайджест тематичних книг, які  допомогла підібрати бібліотекар ліцею Тетяна Даниш. Заслуховували спогади учасників боїв під Ілловайськом. Створювали символ пам'яті про подвиг цих Захисників та Захисниць - соняшник. Кожна пелюстка на цій квітці символізувала пам'ять про героїв-оборонців та шляхи наближення молоддю перемоги (волонтерство, популяризація української культури та ін.). На завершення ліцеїсти попрацювали в групах і створили ланцюг неповторності України.

Сьогодні кожен момент був просякнутий любов'ю до рідної землі, вдячністю тим, хто боронив і боронить її, патріотизмом та  впевненістю, що ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Світлана Солдатенко

Прочитано 116 разів
Web Analytics
monarchy-univalent