Вівторок, 25 червня 2024 22:07

Завершення навчального року: «На крилах прощального вальсу»

Оцініть матеріал!
(11 голосів)

Сонячний літній день. Радість в очах, посмішки, щасливі обличчя. Урочисте вручення свідоцтв випускникам: немає в житті ліцеїста більш хвилюючого моменту, ніж той, коли заходиш до рідного закладу як учень, а виходиш самостійною, дорослою людиною.

Вітальні слова усім присутнім директора ліцею Світлани Алєксєєнко, привітання Юрія Хоменка, який, як і всі батьки у залі, радіє та пишається своєю донькою-випускницею, побажання дітям і подяка вчителям від імені всіх батьків у теплих і щирих виступах Інни Рашко та Світлани Сутулої.

На сцені 36 випускників-медалістів отримали свою особливу відзнаку за успіхи у навчанні, по черзі кожному класу урочисто вручили свідоцтва та пам’ятні блокноти-сувеніри на згадку про ліцейські роки. А далі їх останній виступ на сцені – наших випускників 2024 року.

Оригінальне дефіле істориків; чарівна геометрія у хореографії математиків Б; зворушливий номер випускників природничого класу з Боришкевич Катериною, меседж якого: «Любов до батьків – основа всіх чеснот!»; неймовірна емоційна композиція лінгвістів; чуттєвий відеоролик-сюрприз від Рашко Вероніки, який дав можливість кожному поринути у світ спогадів, наповнених дружбою, досягненнями та радісними митями, що назавжди залишаться у серцях.

Урочистий вечір випускників завжди асоціюється з вальсом – він символізує завершення шкільного шляху та початок нового, сповненого мрій і можливостей. Надзвичайний щемливий танок подарували усім випускники математичного А класу.

Наші любі випускники! Ви – особливе покоління, яке змінить світ, переможе в боротьбі за добро та справедливість, вільну Україну.

Будьте зухвалими у своїх мріях та їх втіленні у життя!

Прочитано 381 разів
Web Analytics
monarchy-univalent