Неділя, 23 червня 2024 21:47

Завершення навчального року: «Ліцейські пригоди у часі»

Оцініть матеріал!
(10 голосів)

Ось і зібралися другокурсники на своє останнє загальноліцейське свято. Присутні у залі подякували ЗСУ за можливість навчатись та проводити заходи, хвилиною мовчання вшанували полеглих героїв.

Директор ліцею Світлана Геннадіївна узагальнила результати роботи закладу за поточний навчальний рік, розказана, як зазвичай, повчальна притча мудрого керівника закликала бути наполегливим, вірити в добро.

За підсумками діяльності (перемоги в олімпіадах, конкурсі-захисті наукових робіт МАН, навчальних та творчих конкурсах, активну участь у житті ліцею та роботі ліцейського парламенту) другокурсники отримали ліцейські грамоти та заохочення від Піклувальної ради.

Неймовірний спільний виступ батьків та учнів історичного класу, магія українського танцю дівчат математичного Б класу, музична композиція-спогад учителів та учнів природничого класу, унікальна інтерпретація сучасного світу через рух та музику непередбачуваних математиків А класу, вокально-хореографічний номер учениць лінгвістичного класу «Благословенна земля» – енергія сили, віри, добра, національного духу наповнила актову залу славетного гоголівського корпусу університету.

Останній дзвоник лунає у залі для другокурсників як символ завершення ліцейського життя та дитинства і початок нового етапу – незвіданого, цікавого, дорослого.

Нехай щастить!

Прочитано 179 разів
Web Analytics
monarchy-univalent