П'ятниця, 31 травня 2024 12:31

Ознайомлення із професією банкіра

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Закінчується навчальний рік… Як же провести останні дні в ліцеї, щоб спогади залишилися на все життя? Чи не найкращим рішенням було зібратися класом і відвідати цікаве місце! Ми, завдячуючи вчителю біології Коваленко Світлані Олександрівні, отримали круту можливість сходити у відділення Ощадного банку.

Ми побачили з чого починається банк. Зустріч клієнта, вирішення фінансових питань з приводу рахунків, кредитів, депозитів тощо. Нас вразила привітність та професіоналізм банківських працівників. Вони надзвичайно тактовні, ввічливі, відкриті до розмови, готові відповісти на всі запитання, які хвилюють клієнта. Далі - каса банку. В ній є зручна окрема кімната перерахунку, де кожен не боятиметься, що «хтось стоятиме над душею». А ще,  ми побували в відділі, де надаються послуги для бізнесу, що розташований в окремій кімнаті.

Для усіх нас було новиною те, що, крім стандартних способів оплати (картою або телефоном), є кільце з NFC-чипом. Доволі зручна та цікава знахідка для прихильників безготівкового платежу!

Головною родзинкою Ощадбанку в нашому місті є індивідуальні сейфи, так звані банківські сховища для зберігання коштів, документів тощо.  Ми дізналися  про те, як банк забезпечує їхню безпеку. 

Нам вкотре розповіли про те, як не потрапити до рук шахраїв. А в сучасному світі діджиталізації, це є актуальною темою!

Заступник керуючого банку пані Наталія наголосила на тому, що гроші повинні працювати та поділилася інформацією, що для цього треба робити…

Приємним завершенням нашої екскурсії було вручення на пам’ять подарунків найактивнішим учасникам.

 

Татаренко Дар’я, учениця ІІ курсу лінгвістичного класу

Прочитано 82 разів
Web Analytics
monarchy-univalent