П'ятниця, 10 грудня 2021 22:32

Конкурс з веб-дизайну "Медіаграмотність"

Оцініть матеріал!
(4 голосів)

Теперішнє медіасуспільство — це інформаційне суспільство, яке спілкується, ділиться інформацією, отримує нові знання, влаштовує соціальні акції та флешмоби у віртуальному просторі.

Медіаграмотність можна назвати сучасною потребою інформаційного суспільства, адже зараз головною цінністю стала інформація, її продукують майже усі користувачі медійного простору. Контенту стало так багато, що споживачі не встигають його аналізувати. Серед великої кількості відомостей часто трапляються неправдиві новини, маніпуляції та пропаганда. Новітня навичка – медіаграмотність, покликана до того, щоб навчитися їх відрізняти.

Саме з цього приводу був організований ліцеївський конкурс з веб-дизайну на тему «Медіаграмотность», де брали участь команди з математичного та природничого класу.  Командам було запропоновано за обмежений час створити веб-сайт на тему «Медіаграмотнітсь» за певними критеріями, які були на початку оголошені учасникам.

Під час конкурсу знання мови НТML, СSS, JavaScript та комп’ютерної графіки слугувало запорукою перемоги. Тож ліцеїсти вкотре довели, що вони найрозумніші й найкреативніші, адже високі результати показали всі команди, тож маємо такі результати:

ІІ Математичний А – І місце

ІІ Математичний Б – ІІ місце

ІІ Природничий, І математичний – ІІІ місце

І Природничий – IV місце

Вітаємо переможців!!!

Проведення такого заходу сприяло підвищенню мотивації навчальної діяльності, зокрема, у вивченні профільних дисциплін. Учні отримали гарний настрій та задоволення від участі й знову довели, що вони найкращі!

П.В. Кіндєєв

Прочитано 271 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent