Четвер, 11 травня 2023 20:18

Новітні технології в руках молоді

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

11 травня відбувся незабутній день для учнів математичних класів, який запам'ятався проведенням змагання "Робот - 2023". Учасники змагання показали вражаючі результати, підготувавши своїх роботів до змагання з почуттям відповідальності та завзятості.

Перед початком змагання кожен учасник підготував свого робота, вибравши потрібну програму та провівши серію випробувань, щоб упевнитись в його належній роботі та правильному програмуванні. Кожен учасник виявився вправним у монтажі роботів та вміннях програмування, що вражало всіх присутніх.

Під час змагання на полі зійшлися роботи, які продемонстрували свої найкращі вміння. Панувала атмосфера сприятливої конкуренції та дружби, але, звичайно ж, напруга серед гравців теж була відчутна, адже кожний учасник мав бажання перемогти.

З метою забезпечення рівних умов для всіх учасників, змагання проводилося за встановленими правилами. Учасники змагалися в декількох етапах, які оцінювались журі згідно критеріїв точності, швидкості та ефективності роботів.

У запеклій боротьбі перемогу отримав Чернишов Едуард, на другому місці знаходився Гордієнко Тимур, а на третьому Тринчук Дмитро. Всі учасники змагання продемонстрували свої вміння та знання у конструюванні роботів, програмуванні та орієнтації в просторі, що свідчить про високий рівень підготовки.

Змагання «Робот - 2023» було важливим кроком в розвитку STEM-освіти в ліцеї. Учні, які брали участь у змаганні, мали можливість вивчити нові концепції і розвити здібності в сферах науки, технологій, інженерії та математики. Це зміцнює їхні знання та вміння в цих галузях, які можуть допомогти їм у майбутньому.

Вітаємо переможців змагання та дякуємо всім учасникам за їхній труд та наполегливість. Ми пишаємось тим, що маємо таких талановитих та креативних ліцеїстів, і бажаємо їм подальших успіхів в STEM-освіті.

Учитель інформатики Кіндєєв Павло

Прочитано 91 разів
Web Analytics
monarchy-univalent