Середа, 15 березня 2023 12:27

Всеукраїнський урок із профорієнтації

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

15 березня 2023 року ліцеїсти змогли стати учасниками Всеукраїнського уроку з профорієнтації за участі українських роботодавців і кар’єрних радників у прямому етері національного телемарафону “Єдині новини”. Організаторами заходу стали Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти, Група “1+1 media” за підтримки Goethe-Institut в Україні.

Всеукраїнський урок із профорієнтації проходить щороку та  реалізується в межах Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри “Обери професію своєї мрії” як одного з найпотужніших інструментів професійного самовизначення.

Протягом уроку ліцеїсти переглянули виступи представників різних професійних галузей, ознайомилися з особливостями та можливостями кар’єрного росту, побачили результати досліджень щодо найпопулярніших і найоплачуваніших професій на ринку України.

Приємним бонусом в рамках заходу стала можливість для учнів долучилися до створення спільної електронної освітньої дошки, залишивши свою світлину з переглядом уроку та позитивними емоціями.

Світлана Солдатенко, психолог ліцею

Прочитано 81 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent