Субота, 11 березня 2023 20:53

STEM очима ліцеїстів

Оцініть матеріал!
(4 голосів)

Пошук нового й цікавого – принцип роботи учнів та педагогів ліцею. Незважаючи на умови, форму навчання, колектив творчих, розумних і кмітливих завжди стоїть на крок попереду. Саме тому впровадження STEM-технологій в освітній процес уже давно є провідною діяльністю закладу. Проведення занять, виховні заходи, позанавчальний час ліцеїстів постійно супроводжує STEM. Тож їх думка щодо ефективності таких новацій є досить важливою і, разом з тим, показовою. З цією метою кафедрою української мови та літератури серед учнів 1 та 2 курсів був проведений конкурс есе «STEM очима ліцеїстів», участь в якому взяли представники усіх класів. У своїх роботах діти висловили власні погляди та розуміння STEM-технологій, а також навели цікаві переконливі аргументи щодо необхідності їх впровадження в сучасний освітній процес.

Кожна робота була унікальною та мала глибокий зміст. Жоден учасник не порушив норм академічної доброчесності, що ще раз підкреслює рівень відповідальності наших ліцеїстів. Есе оцінювалися відповідно до критеріїв (зміст, мовне оформлення, логічність та послідовність). У результаті конкурсу було визначено три найкращі роботи: Вікторії Руколянської, учениці 1 курсу лінгвістичного класу (ІІІ місце), Катерини Боришкевич, учениці 1 курсу природничого класу (ІІ місце), Вероніки Рашко, учениці 1 курсу математичного А класу (І місце).

Дякуємо нашим учасникам за плідну роботу, сміливість у висловленні власних думок та креативність у втіленні творчого задуму!

Марина БУРЛЬОВА, учитель української мови

Прочитано 69 разів
Web Analytics
monarchy-univalent