Неділя, 12 березня 2023 20:27

Свято краси

Оцініть матеріал!
(6 голосів)

Неймовірні  образи створили дівчата- учасниці фестивалю «Довга коса – дівоча краса».

ВІКТОРІЯ РАДЧЕНКО «УКРАЇНСЬКА ДІВЧИНА»

Образ справжньої патріотки. Вона любить та поважає свою рідну землю. Вона смілива та сильна духом жінка. Її квіти, як наш незнищенний прапор. А  прекрасне кучеряве волосся характеризує енергійність та незламність її характеру.

ЧЕНТОРОГ АННА «ПЕРЛИННЕ СЯЙВО»

Коса, усипана перлинами, –  це найкращий спосіб описати те, як мрії перетворюються на реальність, бажання та краса затьмарюють розум, як неймовірна дівчина блищить у всій красі та готова до нових досягнень. Нехай ця зачіска, як символ дівочої ніжності та яскравості  буде відблиском до щасливого   майбутнього та надихає на прекрасне!

КАТЕРИНА ПРОЦЕНКО «РІШУЧІСТЬ»

Зачіска відображає прихід нового, докорінні зміни настрою та водночас: лаконічність, елегантність, розкіш в деталях у поєднанні з жіночністю, авантюризмом та бажанням творити.

ВЕРОНІКА РАШКО «ПОДИХ НІЖНОСТІ»

Ніжність – це те, що так складно пояснити словами, але так легко відчути серцем. Лінія ніжних білих квіточок, вплетених у волосся, і є  проявом наймилішого почуття, яке не кожному дано відчути. Взагалі білий колір більшість можуть вважати безглуздим. Це нібито полотно, на якому вже потім творять красу з різними відтінками всіх існуючих фарб. Але запевняю, що це аж занадто унікальна барва. Це чистота, мир, спокій...це білий підсніжник, який проривається на початку найчарівнішої пори року Весни.

БОГДАНА ЛИТОВЧЕНКО «ВЕСНЯНИЙ ВОДОГРАЙ»

Образ символізує легкість, свіжість та неповторність. Грайлива, як потік води, коса окрилює, надає життєдайних сил. Ховаючись поміж деревами, боязко ступаючи на холодний сніг, що танув під її ногами, на землю ступала таємнича красуня, що несла життя у світ. І звали її весна. Вона пробуджувала природу, радісним промінчик освітлювала наші життя, давала сили творити.

ЯНА РАТУШНА «ЧЕРВОНЕ – ТО ЛЮБОВ, А ЧОРНЕ, ТО ЖУРБА»

Червоне та чорне. Це поєднання кольорів ще з давніх-давен усвідомлювалось як вираження самої сутності людського буття, були кольорами-символами радості й смутку… Образ є  уособленням сьогодення України.

 ЄЛИЗАВЕТА КОНОНЕНКО «КРАСА Й НЕЗЛАМНІСТЬ»

Так! Я буду крізь сльози сміятись,

Серед лиха співати пісні,

Без надії таки сподіватись,

Буду жити! Геть думи сумні! 

Образ та вірш  Лесі Українки «Без надії сподіваюсь»  демонструють красу, духовну стійкість, незламність, мужність та силу української жінки.

ВІКТОРІЯ ГМИРА «ВЕСНЯНА КРАСА»

Стояла я і слухала весну,

Весна мені багато говорила,

Співала пісню дзвінку, голосну,

То знов таємно-тихо шепотіла.

Граціозна, витончена, таємнича. Весна...

АНАСТАСІЯ КОСТЮЧЕНКО «ЧАРІВНА УКРАЇНА»

Україна славиться красунями здавна. Їм у всі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, багата фантазія і, звичайно ж, велика шана, любов і повага до рідного краю. Українські дівчата - найвродливіші. Про це знає весь світ.

ВАЛЕРІЯ СВИРИД «КОХАННЯ ВЕСНЯНА КРАСА»

Кохання –  неймовірне почуття. Воно примушує кожного бачити світ інакше, переживати та мріяти, надихає жити та творити. Вночі воно буває тихим, а вдень хочеться кричати про нього на весь світ.

Любов - це скарб, який ніхто не купить,

Любов - це щастя, що не має вад,

Це незалежність з вірністю у купі,

Це в серці дивовижних квітів сад.

ЄЛИЗАВЕТА ТКАЧУК «БЕРЕГИНЯ ДУШІ»

Україна – берегиня душі кожного українця.  Два прапори…Синьо-жовтий символізує державність та соборність України, червоно-чорний є українсько-революційним прапором. Він символізує боротьбу, опір, несприйняття того, що зараз відбувається, рух вперед.

Я - народ, що освячений тризубом,

Молитвами, вогнем і мечем!

….Це мого суголосся пульсація

Виростає в єдиний потік...

Я - сіяч,

Я - поборник

Я - нація,

Так було і так буде повік!  

ЯНА БАРЧУК «ВЕСНЯНА ПРИСТРАСТЬ»

 Здавна дівоча краса вабила поетів, невгамовно рятувала світ та завжди вселяла у серце надію на краще. З нею могла зрівнятись лише краса польових квітів. Українські дівчата прикрашали волосся цим соковитим різнобарв’ям, даруючи радість усім оточуючим.

За результатами голосування образ глядацьких симпатій –  «ПЕРЛИННЕ СЯЙВО» ЧЕНТОРОГ АННИ. Вітаємо Аню!

Дякуємо усім учасницям фестивалю за прекрасне  свято краси!

Марина СЕМЕНОВА, ЗДНВР

Презентацію з фотографіями можна переглянути за посиланням

Прочитано 480 разів
Web Analytics
monarchy-univalent