Неділя, 25 грудня 2022 21:17

Про перший тиждень канікул ліцеїстів

Оцініть матеріал!
(8 голосів)

Перший тиждень зимових канікул ліцеїстів видався неабияк насиченим.

Розпочався він з улюбленого свята дітей – Дня Святого Миколая. Кожен клас зібрався на годину спілкування, яку так старанно готували класні керівники. Це були  «Новорічні чудеса»  у природничому класі І курсу (Орленко Н.В.),  «Традиції святок»  з лінгвістами-першокурсниками (Лепьошкіна О.В.), «Новорічні традиції моєї родини» учнів  І курсу математичного  Б класу (Даньшина Т.М.),  «Формула новорічного настрою» математиків-другокурсників (Закалюжний В.М.),  «Новорічні свята: традиції та звичаї українського народу» істориків ІІ курсу (Диченко В.В.) та «Новорічна феєрія» істориків І курсу (Мазур Н.П.), слухали, як  «Стукає у вікно Новий рік» другокурсники природничого класу  (Осталецька Ю.П.), говорили про «Прикмети прийдешнього року» ліцеїсти І курсу математичного А класу (Бурльова М.С.) та раділи, що «Свято наближається!»  лінгвісти ІІ курсу (Солдатенко С.В.).

 Завдяки турботі Піклувальної ради кожен ліцеїст отримав подарунок на Свято Миколая. Дякуємо батькам за солодкі сюрпризи!

Цього ж дня учні І кусу математичного А класу відвідали концерт «Іде святий Миколай – перемоги забажай!», присвячений ЗСУ, та взяли участь у благодій акції на підтримку захисників.

А наступною подією тижня стали ліцейські новорічні свята першокурсників та другокурсників «Новий рік крокує світом». Емоційне, захопливе, феєричне свято,  наскрізними ідеями якого були:  любов до рідної землі, повага до інших країн, вдячність захисникам,  віра в перемогу.

І на завершення тижня учні зібрались у ліцеї для участі в інтерактиві «У колі друзів». У затишній дружній атмосфері ліцейські парламентарі разом із педагогом-організатором Філь Г.Ю. поділились враженнями про свою діяльність   та обговорили плани на наступний семестр.

Цьогоріч у ліцеїстів канікули тривалі, отож –  попереду ще стільки подій!   Канікули – чудова річ! Нехай вони будуть цікавими, змістовними і спокійними)

ЗДНВР Марина Семенова

           

Прочитано 118 разів
Web Analytics
monarchy-univalent