Неділя, 25 грудня 2022 21:09

Початок канікул 1 математичного А класу

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Канікули.... Почалися вони для наших ліцеїстів зі смаколиків від Святого Миколая, приємних атмосферних зустрічей у стінах закладу.

Особливим передноворічний тиждень став для учнів 1 курсу математичного А класу. Під час години спілкування діти переконалися, що заповітні, щирі бажання можуть здійснюватися. Адже саме в цей день уся родина математиків об’єдналася в рідній 11 аудиторії – повернулися наші учні, які тривалий час перебували за кордоном. Радість, сльози на очах однокласників, а також тих, хто повернулися, теплі обійми – усе це панувало в дружньому математичному колі. Тепер уже разом поговорили про сімейні традиції святкування Нового року, а також зазирнули в прийдешній 2023, який для кожного має стати роком нових успіхів, досягнень, незабутніх моментів і, звичайно, МИРУ!

Діти отримали подарунки, солодощі, а також заряд позитиву.

Такою ж дружньою компанією  учні математичного А класу продовжили свій відпочинок, відвідавши благодійний новорічний концерт, присвячений Збройним Силам України, де не просто отримали шквал неймовірних емоцій від видовища на сцені, але й кожен зробив грошовий внесок на потреби наших захисників.

Але й на цьому супер-активні математики не зупинилися, адже попереду на них чекало ліцейське свято Нового року. Незважаючи на тривогу, стомленість, ці талановиті діти «запалили» глядачів експресивним, енергійним номером, де презентували традиції та стиль гарячої Іспанії.

Хоч на канікулах усі повинні відпочивати, але навіть це математики А завжди роблять лише разом. Тож попереду ще 3 тижні яскравих вражень та подій у нашій дружній родині.

Марина Бурльова, класний керівник учнів 1 курсу математичного А класу

Прочитано 111 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent