Субота, 24 грудня 2022 21:58

Новорічне диво

Оцініть матеріал!
(3 голосів)

Цьогоріч Новий рік ми, українці,  святкуватимемо по-особливому, ні на мить не забуваючи, кому завдячуємо цією можливістю.

Саме з таким настроєм відбувалося новорічне свято "Новий рік крокує планетою" в нашому ліцеї. Спочатку учні із задоволенням переглянули відео зі своїми дитячими новорічними світлинами. Далі переможці, призери різних конкурсів та найактивніші ліцеїсти були нагороджені грамотами й подарунками від Піклувальної ради ліцею. Солодкий сюрприз чекав і на наших героїв-захисників. Для них на знак вдячності за допомогою відомої волонтерки Ганни Б'янки заклад передав солодощі.  Новорічними листівками ліцеїсти привітали з прийдешніми святами неповторний педагогічний колектив ліцею. Також усі присутні мали змогу озвучити свої новорічні побажання під час святкового інтерактиву. І вже з цього моменту розпочалася дивовижна подорож різними країнами, які, до речі, стали прихистком для багатьох українців у цей нелегкий час. Кожен клас проходив невеличкий конкурс, аби відкрити новорічну візу в ту чи іншу країну.

Усі виступи стали справжніми новорічними дивами, від яких неможливо було відвести погляд. 1 історичний та 2 природничий класи продемонстрували яскравий та водночас затишний  Новий рік і Різдво в США. 1 природничий клас заінтригував темпераментним виступом, який презентував Італію. 2 математичний клас здивував сценою мімів, а також відеозверненням із Франції. 1 лінгвістичний клас вразив та зачарував лірично-романтичним хореографічним номером про справжнє паризьке кохання. 1 математичний А та 2 історичний класи запалювали сцену гарячими ритмами Іспанії, а разом із ними весь зал танцював знамениту "Макарену". 1 математичний Б, демонструючи Новий рік у Нідерландах, порадував різноманіттям яскравих новорічних персонажів.

Фіналом подорожі стало повернення в рідну, неповторну новорічну Україну, яку презентували організатори  свята, учні 2 курсу лінгвістичного класу. Усі разом: ліцеїсти, педагоги, батьки, гості, зустріли Новий ліцейський 2023 рік і загадали спільне бажання - ПЕРЕМОГУ для неньки-України!

Світлана Солдатенко, класний керівник 2 лінгвістичного класу

Прочитано 130 разів
Web Analytics
monarchy-univalent