Субота, 24 грудня 2022 21:53

Спортивні змагання – завжди настрій на перемогу!

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Останній навчальний день семестру в ліцеї завершився спортивним святом. Його влаштували учасники гуртків «Ми сильні!» та «Козацький гарт» і їх керівники –  Володимир Боровик та Олександр Руденко.

 

 Змагання з волейболу зібрало в спортивній залі справжніх фанів цього виду спорту.  У турнірі   брали участь чотири команди: 1курсу  математичного А класу, 2 курсу математичного класу, збірна команда учнів  природничих класів 1 й 2 курсів і збірна команда учнів 1 курсу математичного Б класу та 2 курсу історичного класу.

Учасники спортивного заходу захопили вболівальників  та суддів професійною грою! До проведення змагань долучилися представники Ніжинського міського центру «Спорт для всіх». Висловлюємо подяку керівнику центру   Сергію Півню за співпрацю.

 А перемогу здобула збірна команда математиків та істориків (капітани Бублик Оля та Мариненко Андрій), яка довела – в єдності наша сила!

Дякуємо  викладачам фізичного виховання за професійну підготовку команд до змагання та організацію й проведення справжнього свята волейболу! Учасникам турніру – наше захоплення командним духом та настроєм на перемогу! Так тримати!

ЗДНВР Марина Семенова

Прочитано 97 разів
Web Analytics
monarchy-univalent