Субота, 24 грудня 2022 21:43

Змагання роїв з військової підготовки

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Одночасно з дівчатами, які демонстрували знання та вміння в конкурсі «Рятівник», хлопці боролись за звання кращого рою в справі військової підготовки. Мужність, наполегливість, відвага, взаємодопомога, підтримка... Це основа командної гри, запорука успішного результату у військовій справі.

Учасники п’яти роїв  наполегливо боролись за  перемогу, виконуючи непрості завдання першого туру, в якому необхідно було скористатися знаннями, які отримали при вивченні предмету «Захист України» та заняттях гуртка «Козацькй гарт»; у другому турі необхідно було продемонструвати ерудицію та логіку; а в третьому – проявити творчість.

Плідна командна робота, що є однією з важливих складових військової підготовки  привела до перемоги аж 3 рої: «Ліцейські орли» (математичний Б клас), «Соколи» (історичний клас) та «Хоробрі серця» (математичний А клас). Друге місце посіла команда «Лінгвісталь» (лінгвістичний клас), третє - «Мольфари» (природничий клас). Панувала атмосфера мужності, братерства та невід'ємного бажання до перемоги.

Олександр Руденко, учитель предмету «Захист України» 

та керівник гуртка «Козацький гарт»

Прочитано 133 разів
Web Analytics
monarchy-univalent