Середа, 21 грудня 2022 16:30

Знаннями сильна ліцейська родина

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

21 грудня 2022 р. напередодні новорічно-різдвяних свят Управлінням освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області  в Будинку дітей та юнацтва було організовано та проведено відзначення  педагогів та учнів за результатами І семестру 2022-2023 н. р. Вітали й нагороджували вчителів та учнів міський голова О.М. Кодола, секретар Ніжинської міської ради Ю.Ю. Хоменко, заступник міського голови С.С. Смага, доктор історичних наук, офіцер ЗСУ Є.М. Луняк, начальник Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області В.В. Градобик.

 

Учитель математики Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при НДУ імені М. Гоголя Симан  С.М. за плідну, наполегливу працю отримала  Подяку МОН України та Подяку міського голови. Подякою  Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області за активну життєву позицію та здобутки в навчанні були нагороджені Гула Сергій, учень 2 курсу історичного класу та Пушенко Олександр, учень 2 курсу математичного класу. Диплом Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області за зайняте І місце в міському етапі ХIII Міжнародного мовно- літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка отримав Татаренко Богдан, учень 1 курсу історичного класу; за зайняте І місце у міському етапі ХXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – Франчук Вікторія, учениця 1 курсу лінгвістичного класу та Самойленко Валерія, учениця 2 курсу лінгвістичного класу. До новорічно-різдвяних свят  діти отримали солодкі подарунки.

Дружня ліцейська родина вітає з перемогами на ниві знань педагога та учнів. Бажаємо нових звершень, нових досягнень, здійснення мрій та жити й творити в мирній УКРАЇНІ.

Л. Крапив’янська, ЗНВР

Прочитано 165 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent