• Головна
  • Новини
  • Новини
  • Семінар «Форми й методи підвищення ефективності розвитку освітнього середовища в ліцеї в період реформування профільної освіти»
Середа, 14 грудня 2022 14:55

Семінар «Форми й методи підвищення ефективності розвитку освітнього середовища в ліцеї в період реформування профільної освіти»

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

14 грудня у стінах осередку інтелекту та творчості відбувся семінар «Форми й методи підвищення ефективності розвитку освітнього середовища в ліцеї в період реформування профільної освіти». Педагогічні працівники ділилися ефективними формами й методами, технологіями інтерактивного навчання.

Олександр  Желіба, учитель історії, презентував досвід дистанційної організації роботи з різними типами джерел. Світлана Симан, учитель математики, провела з присутніми інтерактивну вправу зі створення моделей до розв’язування геометричних задач. Тетяна Шовкун, учитель географії, запропонувала педагогам долучитися до створення сенканів про країни світу. Світлана Солдатенко, практичний психолог, ознайомила вчителів із Всеукраїнським проєктом «Обери професію своєї мрії!»

Підсумувала виступи Валентина Гавій, керівник дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою «Організаційно-педагогічні умови розвитку освітнього середовища ліцею у період реформування профільної освіти» та привітала колектив із завершенням І організаційного етапу експерименту.

Прочитано 115 разів
Web Analytics
monarchy-univalent