Четвер, 10 листопада 2022 16:20

Дотримання правил дорожнього руху – запорука безпеки!

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Дотримання правил дорожнього руху є невід´ємною складовою нашого безпечного життя. В сьогоднішніх реаліях ця проблема є досить актуальною та гострою.

Сьогодні до 1 курсу природничого класу завітав  працівник поліції, який розповідав про  безпеку на дорозі та правила дорожнього руху. Спочатку учням розповіли про цікаву історію виникнення правил дорожнього руху. Більшість навіть не здогадувалася, що першим їх вигадав Юлій Цезар більше 2000 років тому. Вони допомагали регулювати рух по вулицях міст. Деякі з цих правил дійшли до наших днів. Наприклад, вже в ті давні часи на багатьох вулицях було дозволено тільки односторонній рух.

Однією з найважливіших тем була безпека на дорозі в темну пору доби, присутні уважно слухали та запам’ятовували  всі поради та застереження гостя. Вони розглянули різні ситуації, які можуть статися на дорозі, знайшли способи запобігання їх.

Згодом ліцеїсти продемонстрували свої знання дорожніх знаків, за що й отримали похвалу, адже, їх повинен знати кожен. Далі розмова йшла про учасників дорожнього руху, де учні активно брали участь та  відповідали на поставлені запитання. Наприкінці зустрічі працівник поліції радо відповів на всі питання учнів.

Дотримання правил дорожнього руху є невід´ємною частиною нашої безпеки. То ж давайте дотримуватися їх!

  

Н. Орленко,

класний керівник 1 курсу природничого класу

Д. Пархоменко,

учениця 1 курсу природничого класу

Прочитано 87 разів
Web Analytics
monarchy-univalent