Неділя, 16 жовтня 2022 09:59

Зі святом мужності, честі та незламності національного духу!

Оцініть матеріал!
(14 голосів)

14 жовтня ми відзначали  День захисників і захисниць України. Це завжди особливе свято, а цьогоріч – і поготів. Насправді підтримати наших воїнів можуть усі:  мова йде про моральну підтримку, що є дуже  важливою. Усі знають,  як радіють наші захисники, отримуючи на фронт вісточки з мирного життя – листи і малюнки від дітей, смаколики тощо. Не менш раді такій увазі й ті воїни, які зараз перебувають у шпиталях. То чому б не присвятити святкування 14 жовтня саме створенню таких чудових речей, що справді надихають і мотивують?

Учні І курсу історичного класу взяли участь в акції «Ми - незламні», підготувавши листівки патріотичного змісту, які будуть передані в зони бойових дій для захисників нашої держави, які зараз якнайбільше потребують моральної підтримки.  Зворущливі  вірші, яскраві символічні малюнки на листівках  продемонстрували на годині спілкування Радченко Вікторія, Іваненко Лілія та Шаулко Марина. Дівчата  вкладали в роботу не лише старанність, а й душу, бо вважають  важливим підтримати солдатів та подякувати за їх мужність та відвагу. Маємо надію, що ці вітальні листівки приємно порадують наших захисників і нададуть їм наснаги для подальшої боротьби за мир в Україні, зміцнять віру в себе та світле майбутнє.

Не залишили нікого байдужими відеоролики Шадури Лії, в яких дівчина висловила захоплення нашими захисниками та захисницями та віру у перемогу над ворогом… На завершення  заходу преглянули відеозвернення-вітання  Татаренка Богдана зі святом мужності, честі, доблесті та незламності національного духу! 

Наталія Мазур,

класний керівник І курсу історичного класу

Прочитано 172 разів
Web Analytics
monarchy-univalent