Субота, 15 жовтня 2022 16:58

Дякуємо Вам, наші герої!

Оцініть матеріал!
(3 голосів)

Нехай виповідять людською мовою про лицарську діяльність нашу поля й долини, хащі та гори, мури і гарматні рури, коли ви ставали й воювали за свої вольності з мужнім і величним серцем, з рицарською відвагою проти ворогів!

Самійло Величко

14 жовтня – День захисників і захисниць України. Саме для них лунають сповненні вдячності привітання. Кожного року ми вшановуємо мужність та героїзм наших бійців НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ. Оборона своєї Батьківщини від марних зазіхань країни-агресора вже довгі роки - це те, за що наші воїни назавжди увійдуть в історію та залишаться в серці кожного українця. У такий складний час вони  відстоюють права та підвищують бойовий дух народу.

Кожного дня Україна крок за кроком наближається до перемоги. Для цього наші герої місяцями не бачать своїх сімей, не сплять у м'якому ліжку,  жертвують собою заради вільного й щасливого майбутнього. Завдяки їм, незважаючи на кардинальні зміни з початку повномасштабної війни,  ми можемо продовжувати жити, ходити до школи чи на роботу, вечеряти в родинному колі, говорити українською мовою, рідною, солов'їною! Цей день дає змогу черговий раз впевнитись, що наші оборонці є частинкою української душі, сповненої любові.  

Хочемо звернутися до Вас,  захисники і захисниці! Не передати словами, наскільки ми Вам вдячні! Дякуємо, що боретесь! Дякуємо, що тримаєтесь стійко, з гордо піднятими головами! Вас чекає й Вами пишається не тільки український народ, а й увесь світ! Усе буде Україна!

Задороженко Лада, учениця 1 курсі лінгвістичного класу

Прочитано 113 разів
Web Analytics
monarchy-univalent