Четвер, 29 вересня 2022 21:30

Ліцейська конференція: трикутник співпраці

Оцініть матеріал!
(4 голосів)

Вереснева конференція учасників освітнього процесу – незмінна ліцейська традиція.

Загальновідомо, що виховання особистості  здійснюється через тріаду «школа – сім’я – громадськість» (за системою Василя Сухомлинського). Ліцейською мораллю є педагогіка партнерства, в основі якої – спілкування, взаємодія та співпраця між учителями, учнями і батьками. Тож на заході для конструктивного спілкування зібрались делегати від цих трьох представництв.

Директор ліцею Світлана Геннадіївна Алєксєєнко поінформувала зібрання про діяльність педагогічного колективу, спрямовану на  забезпечення високого рівня навчання ліцеїстів, підвищення результативності роботи із обдарованими учнями, удосконалення системи профільної освіти ліцею, урізноманітнення форм  роботи.

У своєму виступі другокурсники-лінгвісти, що представляли учнівську громаду, акцентували увагу на мотиваційних чинниках, які й сприяють   досягненню високих показників у навчальній, науково-дослідницькій, творчій діяльності ліцеїстів.

Від представників батьківської громадськості слово мала голова Піклувальної ради ліцею Вертелецька Ірина Анатоліївна, яка розповіла про роботу батьківського активу, спрямовану на підтримку ініціатив педагогів та  заохочення   учнів. На знак вдячності  за співпрацю  Ірині Анатоліївні (а в її особі – це подяка усім батькам)  вручено ліцейський символічний сувенір.

По завершенню Конференції своє засідання, на якому було узгоджено основні напрями роботи, провела Піклувальна рада. Трикутник співпраці продовжує діяльність.

Прочитано 133 разів
Web Analytics
monarchy-univalent