П'ятниця, 30 вересня 2022 20:41

Святковий випуск «Ліцейських хронік»

Оцініть матеріал!
(7 голосів)

Один раз на рік є день, коли ми вимовляємо слова «учитель», «вихователь», згадуючи при цьому не контрольну чи домашню роботу, а квіти, гарний настрій і дорогих наставників. 

Цілком очевидно, що  свято було б неможливим, якби  не учні – ті, заради кого вчителі недосипають ночі, готуючи цікаві уроки, ті, хто їх боляче ранить нерозумінням, і ті, за ким хочеться плакати на випускному.

Чи кожен обираючи професію вчителя, замислюється над тим, скільки духовних сил потрібно, щоб, блукаючи сторінками часто немудрих підручників, цікаво й зрозуміло пояснити дітям те, що вони мають знати, навчити їх того, що мають уміти, і стати такою зіркою, завдяки якій вони відчули б жагу до пізнання? У ліцеї працюють учителі, які присвятили своє життя та подарували своє серце дітям.

Так важливо було почути від учнів: «Наші вчителі – щирі, справжні, висококласні педагоги! Ви наша підтримка та мотивація! Дорогі вчителі, ми знаємо, як інколи вам важко… Як ви теж хочете відпочити та зарядитись позитивом. Не забувайте, що не зважаючи ні на що, життя триває. Ловіть момент та тримайте оптимізм!»

Саме сьогодні учні ліцею дарували вчителям найтепліші та найщиріші  вітання. У  затишному колі зібралися  педагоги на сімейне свято: тут і хвилинки гумору, і вчительський інтерактив, якій вимагав розкриття таємниць, і пісні, різні за настроєм, і теплі учнівські  слова подяки, які пролунали особисто для кожного вчителя.

У слові «вчитель» все: життя і мрії,

Політ душі і веселковий цвіт.

Найкращі помисли, свята любов, надії,

І вчитель сам — це неповторний світ.

Він все життя з відкритою душею

Йде до людей, щоб світло донести.

Учитель сяє для усіх зорею

І відкриває їм нові світи.

Лепьошкіна Оксана, класний керівник   

1 курсу лінгвістичного класу,

Семенова Марина, ЗДНВР

Прочитано 155 разів
Web Analytics
monarchy-univalent