П'ятниця, 23 вересня 2022 19:22

Вперед до нових знань!

Оцініть матеріал!
(7 голосів)

Завжди цікаво дізнаватися щось нове та незвідане. Це спряє розвитку не лише наших знань, але і нашого кругозору. Саме таким захоплюючим та цікавим виявився захід Кедрова Б.Ю щодо життєдіяльності кажанів. Учні І курсу природничого класу познайомилися із особливостями життя цих таємничих та загадкових істот. Було зазначено, що найбільше видів цих тварин мешкає в Центральній і Південній Америці.  Учні І курсу природничого класу дізналися, що незважаючи на слабкий зір, всі види цих створінь ведуть нічний спосіб життя. Не надто пильні очі компенсуються іншими органами — звірята видають ультразвук, і за його відбитими хвилями орієнтуються в просторі.

Цікавим і водночас сумним є той факт, що близько половини всіх існуючих нині видів кажанів стоять на межі вимирання,а тому вони занесені в Червону книгу. Наша цивілізація витісняє їх, а шумове забруднення заважає їм орієнтуватися в просторі.

Учні природничого класу дізналися багато цікавого та нового під час проведення заходу, навчилися помічати найменші дрібниці, навіть, залишаючи класну кімнату, обговорювали свої враження та емоції.

Вдячні Кедрову Б. Ю. за проведення цього цікавого та змістовного заходу.

  

Н. Орленко,

класний керівник

І курсу природничого класу

Прочитано 349 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent