П'ятниця, 09 вересня 2022 19:13

День знань у ліцеї

Оцініть матеріал!
(7 голосів)

Якось незвично, що День знань святкуємо через тиждень після Першого дзвоника, але на це є вагомі причини. Ми намагаємось повертатись до звичного життя: продовжуємо  працювати, творити, мріяти, і, не зважаючи ні на що, радіти. А що може бути приємніше, ніж усмішки на дитячих обличчях, коли вони відчувають себе справжніми ліцеїстами як наші першокурсники після посвяти й отримання значка ліцеїста, чи другокурсники, одягнувши таку омріяну мантію, як символ дорослішання та успішності.

Приємно, що наша ліцейська родина наповнилася дівчачою чарівностю та юнацькою галантністю лінгвістів, допитливістю правознавців та дослідниками минулого, майбутніми програмістами та неперевершеними фізиками, справжнісінькими експериментаторами та обожнювачами живих організмів.

За рік, навіть незважаючи на дистанційне навчання, другокурсники стали такими рідним, своїми. Переповнює радість, що вони не зупиняються на досягнутому, розвиваються й креативлять. Вони вміють поєднувати красу й талант, стриманість й емоції, юність й енергію, жагу до перемоги й стійкість, незламність і патріотизм.

Традиційно директор ліцею Світлана Геннадіївна Алєксєєнко першокурсникам надала рекомендації як швидше адаптуватися до нових умов навчання, а другокурсникам – як бути успішними й досягти омріяних вершин.

Ліцеїстам ми бажаємо високих оцінок,  легких контрольних, цікавих уроків та мінімальних домашніх завдань, учителям – неймовірних сил, невичерпного натхнення, бадьорого оптимізму, нескінченного ентузіазму!

Нехай  цей навчальний рік буде успішним і результативним, адже ми йдемо лише вперед і вгору! Мирного неба!

Юлія Осталецька, класний керівник ІІ курсу природничого класу

Прочитано 272 разів
Web Analytics
monarchy-univalent