Версія для друку
Четвер, 01 вересня 2022 17:17

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Оцініть матеріал!
(12 голосів)

Календар на стіні сповістив про те, що літо закінчилося й настав перший осінній день. Проте сонячна погода нагадала нам, що не можна здаватися ні за яких обставин. Саме про незламність та нескореність українського духу говорили учні 2 курсу лінгвістичного класу зі своїм класним керівником Світланою Солдатенко.

Для справжніх мовознавців Світлана Володимирівна запропонувала згадати українську абетку й на кожну літеру придумати щось, що відрізняє українців від усіх інших національностей. Була тут і наша могутня армія, і найсмачніший у світі борщ, і незламна воля, і багато-багато іншого.

О 09:00 під час загальнонаціональної хвилини мовчання відбулося вшанування пам’яті всіх загиблих за честь і славу України.

Пізнавальною для ліцеїстів виявилася патріотична  гра «Усе буде Україна», під час якої учні відповідали на різні питання, пов’язані з подіями весни 2022 р.

Традиційним для дистанційного навчання був і перегляд святкового відео на каналі ліцею.

На завершення години спілкування лінгвісти згадували своє 1 вересня в 1 класі, а також із великою любов’ю та вдячністю говорили про шкільних і ліцейських учителів.

Попереду багато задумів, планів, мрій… І всі вони обов’язково здійсняться, адже ми – українці! Честь і слава незламним!

 Світлана Солдатенко,

класний керівник 2 курсу лінвістичного класу

 

Прочитано 316 разів

Галерея зображень