Понеділок, 29 серпня 2022 13:05

Разом – ми сила!

Оцініть матеріал!
(5 голосів)

Cьогодні наш заклад вітав почесних гостей - волонтерів зі Сполучених Штатів Америки Walter Pair та Республіки Польща  Mateusz  Kamionka. Під час зустрічі колектив ліцею та учні поспілкувалися на тему війни. Здобувачі освіти поділилися своїми емоціями, пережитими під час бойових дій на околицях Ніжина. У свою чергу волонтери висловили своє співчуття та підтримку, а також непохитну віру в нашу перемогу. Гості презентували мультимедійне обладнання для ліцею, за що ми щиро вдячні.

Учні були у захваті від розмови англійською з носієм мови. Вони із захопленням ділилися своїм досвідом перебування за кордоном, говорили про величезну підтримку з боку країн Європи. Психолог ліцею Світлана Солдатенко провела інтерактивну гру англійською «Що я зроблю після перемоги?»

На завершення  WalterPair наголосив на тому, що американські школярі дійсно переймаються нашою ситуацією і деякі з них висловили слова підтримки у своїх листах, які отримали наші ліцеїсти і залюбки написали відповіді. Крім того волонтер із США запропонував допомогу у подальшому спілкуванні учнів ліцею з їхніми однолітками в Америці.

Перед від’їздом було зроблену фото на згадку про цю недовгу, але таку теплу та корисну зустріч.

Сьогоднішня подія стала ще одним прикладом того, що в справедливій  боротьбі з нами пліч-о-пліч стоїть увесь світ – від Європи до Америки.

Колектив ліцею

Прочитано 160 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent