Вівторок, 07 червня 2022 22:50

Властивості функцій в українських прислів’ях

Оцініть матеріал!
(5 голосів)

Сьогодні, 07 червня, у ліцеї відбулася онлайн-зустріч із майбутніми ліцеїстами, які планують вступати до математичного профілю.

Дев’ятикласники разом із учителями ліцею Симан Світланою Михайлівною та Лепьошкіною Оксаною Вікторівною відкрили для себе математично-філологічний світ, світ STEM-освіти, та переконалися, що навіть за допомогою українських прислів’їв можна вивчати математику.

Світлана Михайлівна допомогла присутнім учням пригадати основні властивості математичних функцій, проілюструвала кожну з них за допомогою графічного планшета. Приємно, що присутні гості були активними та не соромились демонструвати хороші знання математики. Саме це дало змогу налаштувати зворотний зв’язок із майбутніми вступниками та підтримувати дружню атмосферу.

Оксана Вікторівна запропонувала дев’ятикласникам ряд прислів’їв, для того щоб вони простежили, яку ж властивість функції ілюструє кожне з них. Не можна не відзначити, що присутні легко впоралися із завданням та із зацікавленістю поставилися до нього.

На завершення дев’ятикласники переглянули візитівку математичного профілю та побачили фрагменти із життя математиків-ліцеїстів. Адже вступивши до ліцею, можна не просто стати математичним генієм, а й знайти друзів та коло однодумців.

Зустріч була продуктивною та залишила приємні емоції в усіх присутніх.

Тож чекаємо на вас, вступники, у стінах ліцею!

До нових зустрічей!

Лепьошкіна О.В., учитель української мови

Симан С.М., учитель математики

Прочитано 284 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent