Четвер, 02 червня 2022 20:05

Лінгвістичний LALАLAND

Оцініть матеріал!
(6 голосів)

02 червня 2022 року ліцей знову відкрив свої дружні віртуальні обійми для дев’ятикласників шкіл міста. Цього разу зустріч для охочих вступати до лінгвістичного класу організували Світлана Володимирівна Солдатенко, тимчасово виконуюча обов’язки класного керівника та психолог ліцею, Марина Сергіївна Бурльова, учитель української мови, та Ганна Юріївна Філь, учитель англійської мови.

Розпочався захід із вітального слова та аналізу психологом Світланою Володимирівною емоційного стану учнів, які завітали на зустріч. У результаті виявилося багато енергійних бджілок та трішки втомлених пандочок. Далі дев’ятикласникам було розкрито секрет назви заходу «Лінгвістичний LALАLAND» шляхом проведення багатьох паралелей із лінгвістичним класом та ліцеєм в цілому. Також учні змогли переглянути цікаве відео про насичене життя лінгвістів-першокурсників.

Наступну частину зустрічі провела Марина Сергіївна, разом із якою учні дев’ятих класів шкіл міста змогли уявити себе справжніми митцями перекладу в галузі кіноіндустрії й прослідкувати, як оригінальна назва та україномовний переклад може впливати на глядача й забезпечувати успіх кінострічки.

Продовжила роботу з учасниками заходу Ганна Юріївна. Разом вони знайомилися з англійськими ідіомами та вчилися більш природному спілкуванню іноземною мовою.

Протягом зустрічі дев’ятикласники активно включалися в роботу та постійно  давали зворотний зв'язок.

Завершився захід щирими посмішками, смайликами, сердечками, вогниками та словами вдячності як від організаторів зустрічі, так і від усіх присутніх!

Прочитано 321 разів

Галерея зображень

Web Analytics
monarchy-univalent