Середа, 11 травня 2022 21:20

Пам’ятаємо минуле. Живемо сьогоденням. Дбаємо про майбутнє!

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Нинішня година спілкування об’єднала декілька важливих дат і тем. Так, у першій частині зустрічі  першокурсники лінгвістичного класу згадували героїчні подвиги своїх родичів під час ІІ Світової війни. Учні з непідробною гордістю переказували історії, почуті від дідусів, бабусь, їхніх батьків.

Друга частина години спілкування була присвячена вмінню цінувати кожну мить життя. Лінгвісти жваво обговорювали різні приємні моменти, які вони стали помічати і якими почали по-справжньому насолоджуватися. А ще ліцеїсти поділилися враженнями про різні способи волонтерства, підтримки своєї Батьківщини: від переказу заощаджених  коштів на допомогу тваринкам до придбання патріотичного одягу й підтримки таким чином економіки та підняття переможного духу.

Останнім штрихом заходу стало згадування Дня Європи. Учні здійснили своєрідну подорож різними країнами, зупиняючи свою увагу на чомусь цікавому й корисному, що можна було б запозичити на майбутнє. Багато дізналися, побачили й почули, але дійшли висновку, що, усе ж таки, Україна – найкраща та наймиліша країна!

«Де-де-де-де би не був, не забуду дім!» Такими відомими словами пісні завершилася година спілкування. Почуття вдячності героям минулої й сучасної війни, патріотичний настрій та безмежна любов до України – ось що нині об’єднує учнів 1 курсу лінгвістичного класу.

Світлана Солдатенко,

виконуюча обов’язки класного керівника,

психолог ліцею

Прочитано 100 разів
Web Analytics
monarchy-univalent