Версія для друку
Четвер, 30 грудня 2021 09:15

STEM-проєкти ліцейської молоді

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Освітній процес для сучасного учня має ґрунтуватися не тільки на традиційних системах навчання, а й відповідати вимогам сьогодення. Саме таку функцію виконують STEM- технології, які все активніше входять у навчально-виховну діяльність.

Учні та вчителі ліцею активно експериментують у галузі STEM, створюючи різноманітні навчальні та методичні розробки, які реалізуються у вигляді проєктів. Кожна робота передбачає тісну та плідну співпрацю вчителя та учня в дослідженні або розкритті об’єкта чи явища на межі різних дисциплін.

Усі створені STEM-проєкти знайшли своє відображення в черговому ліцейському виданні «STEM-проєкти ліцейської молоді». Збірник містить науково-критичні дослідження понять, явищ, об’єктів у галузі мовознавства, лінгвістики, математики, географії, літературознавства, історії в розрізі мистецтва та інших навчальних предметів шляхом застосування інформаційних технологій.

Представлені проєкти висвітлюють бачення сучасного учня щодо засвоєння матеріалу методами STEM.

Кожна робота була представлена на Всеукраїнській олімпіаді «Крок до знань», де ліцеїсти посіли призові місця, здобувши дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів.

М.С. Бурльова, учитель української мови

Прочитано 267 разів

Галерея зображень