Четвер, 23 грудня 2021 19:53

Традиція нагородження в новому форматі

Оцініть матеріал!
(7 голосів)

У нашому закладі по завершенню семестру обов’язковим є підбиття підсумків роботи. Традиційно проводиться захід, на якому відзначаються ліцеїсти, що продемонстрували високі результати своєї діяльності. Ексклюзивною ліцейською грамотою нагороджуються учні за перемоги в олімпіадах, навчальних і творчих конкурсах; за активну діяльність у житті ліцею та в роботі ліцейського самоврядування, а також за спортивні досягнення.

Цьогоріч традиція нагородження мала відмінний від звичного формат. Оскільки загальноліцейського новорічного свята в умовах карантинних обмежень, на якому зазвичай і відбувається нагородження, не проводилось, урочистості були організовані в аудиторії для окремих груп ліцеїстів.

Теплі слова та подяка кожному учню звучали з вуст директора ліцею Світлани Геннадіївни Алєксєєнко, яка з гордістю вручила грамоти та побажала подальших успіхів. Голова Піклувальної ради Ірина Анатоліївна Вертелецька висловила від імені всіх батьків підтримку дітям та разом з представником батьківської громадськості Аллою Вікторівною Новгородською вручила подарунки.

 Казково прикрашена аудиторія, затишна атмосфера заходу, щирі посмішки, позитивні емоції, фото на пам’ять... Свято в новому форматі вдалося!

Пишаємось нашими ліцеїстами та бажаємо нових звершень!

ЗДНВР М.В. Семенова

Прочитано 501 разів
Web Analytics
monarchy-univalent