Середа, 15 грудня 2021 16:33

Звітна наукова конференція учнів-членів ліцейського наукового товариства

Оцініть матеріал!
(4 голосів)

15 грудня у Ніжинському ліцеї Ніжинської міської ради при НДУ імені Миколи Гоголя пройшла звітна наукова конференція учнів-членів ліцейського наукового товариства. Зважаючи на карантинні обмеження, подія відбулася в онлайн-форматі. Цей захід є надзвичайно важливим для юних дослідників, адже дає їм широкі можливості поглибити свої знання та здобути цінний досвід.  

Ліцеїсти разом зі своїми керівниками підготували ґрунтовні та цікаві роботи, які безперечно мають вагому цінність для вивчення і потенційного покращення екологічних, економічних та соціальних ситуацій, що сформувалися у різних регіонах України. Молоді науковці та їх наставники  презентували роботи в таких відділеннях «Історія», «Філософія і суспільствознавство», «Економіка», «Хімія та біологія», «Науки про Землю», «Математика», «Фізика й астрономія», «Мовознавство», «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство».

Керівники відділень, наукові наставники, учителі та учні активно долучилися до обговорення, ставили питання учасникам, підтримували та давали слушні поради щодо вдосконалення робіт. Ліцеїсти продемонстрували високий рівень наукових знань, уміння чітко формулювати та висловлювати думку, поділилися своїми враженнями, цінними висновками та ідеями.

Побажаємо молодим дослідникам успіху, нових відкриттів, подальших перемог!

Н.Кресан, заступик директора з НВР

Прочитано 317 разів
Web Analytics
monarchy-univalent